Предстоящ мач
Рилски спортист VS Черно море порт Варна
Рилски спортист Черно море порт Варна
Зала: "Арена Самоков"
На 27.02.2016
От 18:00
Последен мач
Черно море порт Варна 93:85 Черноморец
Черно море порт Варна Черноморец
Класиране
  Отбор Победи Загуби
1 Лукойл Академик 17 1
2 Балкан 15 3
3 Рилски спортист 12 6
4 Берое 12 6
5 Черно море порт Варна 10 8
6 Спартак Плевен 9 9
7 Левски 2014 6 12
8 Ямбол 4 14
9 Академик Бултекс 99 3 15
10 Черноморец 2 16
Гласувай
На кое място ще завърши Черно Море през следващият сезон?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Маркетинг 2012

Приятели на баскетбола,

Баскетболен клуб „ЧерноМоре” е с близо 90 годишна история. В тези години той е извоювал 3 шампионски титли при мъжете, 3 купи на България, над 10 медала от тези първенства и е дългогодишен участник в Европейски купи "Радевой Корач", "Съпорта" и Шампионската Лига. При подрастващите е спечелил над 40 шампионски титли. Над 20 състезатели на Баскетболен клуб "Черно Море" са участвали в национален отбор мъже, а в младежките гарнитури са неизброими. Именно Баскетболен клуб "Черно Море" създава легендата Георги Глушков - първия баскетболист от Европа и единствен за България, играл във НБА - "Финикс Сънс".

Днес Баскетболен клуб "Черно Море" е изправен пред едно най-големите си предизвикателства в близо вековната си история. Вследствие на икономическата криза клубът е заплашен от финансов фалит.

Ето защо се обръщаме към Вас, любители на баскетбола, фенове, приятели на спорта, бизнесмени с молба за финансова съпричастност.

В тази маркетингова презентация, Ви представяме възможностите за различните видове спонсорство: Главен Спонсор, Златен Спонсор, Сребърен Спонсор, Бронзов Спонсор и Спонсори.

В зависимост от вашите финансови възможности и желание, за вашата финансова подкрепа, ще получите многобройни и разнообразни форми на реклама, изброени и онагледени по-долу.

Ние ръководството на на Баскетболен клуб "Черно Море" вярваме, че с ваша помощ, тимът ще оцелее и пребъде, ще дава радост и здраве на децата, ще продължи да печели титли, да създава шамиони, ще радва многобройната си публика и ще носи слава и гордост на Вас Спонсорите!

Отбора на Черно Море Варна изразява благодарности към спонсорите си

Computer-Store.bg - онлайн магазин за лаптопи, компютри и периферия. Магазинът е оторизиран търговец на HP (Hewlett Packard) и Brother и като такъв осигурява продукти от най-високо качество, квалифицирано консултиране и сервиз.


ganbox.com - SEO оптимизиране на сайтове за търсачки